Ögongodiiis

Jag måste få in mer färg i min garderob. Jag är så-å feg! Det är väl det att har man en skarp färg på sig någonstans, på byxorna, tröja, jackan ja då syns man ju på lång väg. Och varför skulle jag inte vilja synas?! Man ska ju vara stolt och nöjd med sig själv, gå i det man trivs i och skita i vad alla andra tycker och tänker. Strunta blankt i modet kan man också göra. Blanda billigt och dyrt i sin alldeles egna kombination och stil.

Jag har dock otroligt svårt att få kläder att matcha, i mina egna ögon liksom. Jag river fram en massa och hänger på mig, och allt känns bara fel-fel-fel! Jag blir tokig på det! Ni vet den där känslan när man står där och ser sig själv och tänker, jaha tröjan är för kort, eller den skulle ha varit långärmad, eller färgen passar inte byxmodellen, eller så fungerar inte skorna till byxorna.

Nä, jag behövde lite ögongodis nu känner jag så jag hamnade hos IsaCouture igen. Jag är väldig sugen på att prova en jumpsuit/byxdress liknande den jag visar nedan. Men en sån måste jag nog prova först, kanske inte alls är något som passar mig utan bara något jag fått för mig. Härlig rosa nyans på en del kläder nu, armband också!

Har ni några tips om bra outfits tar jag tacksamt emot det. Några big no-no, och kanske några bra stylingtips?

By Malene Birger

By Malene Birger jumpsuit

B Loved

5 Preview

Just Female top

4 thoughts on “Ögongodiiis

  1. Jag har t o m problem med att matcha alla mina svarta kläder med varann… :-(~ Den ständiga känslan är att jag inte har något att ta på mej till fint – trots att gadroben är knökafull! Suck…

    Till vardags blir det mest jeans, t-shirt och hoodjacka – det kan man ju knappt misslyckas med iallafall!? Sen är det ju en annan sak om man egentligen passar i den stassen…? Och direkt glamourös är den ju verkligen inte… Men skön! :-)

Comments are closed.