Låtarna växer, likaså skägget

Hallå! Jaha, gratulerar till Österrike då. Det finns säkert de som får rysningar och känslor av den låten, men inte jag. Visst, hen sjunger väldigt fint men det är ingen ”låt” som tilltalar mig. Jag får liksom inga rysningar. Samt är det så att folk har röstat på ett politiskt vis så är det synd tycker jag, men visst jag förstår att de gör det. Och vi är alla olika, och alla skall respekteras naturligtvis. Man ska vara den man är och ingen annan skall självklart trycka ner någon annan för hur de ser ut, eller vilken läggning de har.
Men låten, nej då lyssnar jag idag hellre på dessa jag visar nedan.

Men grattis också till Sanna! Kul! Jag sa till mannen att hon kommer nog på en 3:e plats vilket hon ska vara stolt över. Hennes låt ger mig rysningar och hon gör den rättvisa. Men ååh, Nederländerna! Jag dör så bra! The Common Linnets officiella video och låt är breathtaking! Jag får rysningar och nästan så man kippar efter andan när man ser videon. Den är så vacker, ni måste se! Ska lyssna mer på den gruppen, och bara namnet…alltså ”The Common Linnets”! Vackert! För att inte tala om bilderna till albumet nedan, suckar djupt.

Jag tyckte i början att jag var lite besviken på bidragen i år, men en del låtar växer ju mer jag lyssnar på dem. T.ex Mustasch-låten, den är ju riktigt rolig. Kan för allt i världen inte förstå att de kom sist, det fanns ju tristare bidrag om man säger så. Och Danmarks bidrag Cliché var ju bara så poppig och föll dottern i smaken. Sonen, ja han kom och tittade med oss då och då, kanske att han diggade Greklands låt Rise Up lite, men bara lite. Sen var det Estlands bidrag Amazing, som tyvärr inte kom till final. Den gillar jag också, och jag tyckte att hon sjöng riktigt fint samtidigt som de dansade modern dans. Snyggt! Likaså Irland som inte kom till final, fin! Tur att man kan lyssna på alla låtar även om de inte varit i final.

Men få höra nu! Vad tyckte ni?


The Common Linnets

Pretty bird!


Denna måste jag lyssna på!

3 thoughts on “Låtarna växer, likaså skägget

 1. Jag hann bara se lite av det där spektaklet igår (och då menar jag självklart Eurovision och inget/ingen annan) för vi kom hem sent från Gotland, Vi ska till Sweden Rock och kommer sova i husvagnen då så jag kan absolut fixa fler bilder än de jag la ut igår på bloggen. Den är så fint renoverad. Är du sugen på husvagnsprojekt?
  Kram

 2. Jag hängde inte med särskilt mycket i den svenska uttagningen till Melodifestivalen, och den här stora finalen brydde jag mej än mindre om. Fast det har ju snackats så mycket i förväg om den i diverse radioprogram och så där, så jag har helt enkelt inte kunnat undgå att snappa ett och annat om förhandsfavoriter och skäggiga damen osv. :-)

  Och faktiskt stod radion på i lördagskväll också, så jag och maken slölyssnade lite på direktsändningen som gick där – och då hörde vi både Österrikes bidrag och Sanna, och av de två tycker jag ju helt klart att Sannas låt är den bästa! Men, men…

  Slölyssnade även på Sveriges match i hockey-VM på radion igårkväll, men stöp i säng när det visade sej att det skulle bli förlängning. Så hur den slutade fick jag kolla på datorn för en stund sen! Gick ju bra till sist, tydligen!! :-)

 3. Jag tycker precis som du. Jag försökte blunda och bara koncentrera mig på att lyssna på vinnarlåten men NEJ jag får ingen känsla av den.
  Nederländernas låt är grym och den borde ha vunnit enligt mig :)

Comments are closed.