Nude eller hudfärgat

Hittade lite sköna grejer som jag tänkte visa er. Jag gillar den där lite puderfärgade nyansen känner jag, och så såg jag den här söta väskan från Sisley. To die for! Eller varför inte ett tufft döskallelinne från Best Mountain, och ihop med det ett par balla skor från Tamaris. Ja, drömma går ju och lite ögongodis är ju aldrig fel.

Sist jag beställde skor var ju ett varsitt par Converse till kidsen. Kan ju säga att de är supernöjda med skorna och de används i stort sett varje dag. Själv går jag i mina Ed hardy-sneakers nu, stortrivs i dessa! Men när det blir ännu varmare borde jag nog införskaffa mig i ett par sandaler av något slag.

Vad tycker ni om dessa grejer jag visar idag? Gillar ni färgen nude?

Sisley

Best Mountain

Tamaris

3 thoughts on “Nude eller hudfärgat

Comments are closed.