Vardagligt

Sen måndagskväll här nu. Ni sover väl alla för länge sedan, eller är ni också kvällsugglor som är vakna vid typ 22.43?

Hinner inte med så mycket annat än vardagliga göromål. Jobbar, bokar tid hos sjukgymnast, lagar mat, läxläsning, fika hos papps, förbereda nästa dags måltid i vår crock-pot, se till så tonåringarna kommer i säng (de drar gärna ut på tiden), duscha och bla bla-bla.

Igår städade jag i stort sett hela huset, det tog nog hela dan när jag tänker efter. Men det var ju tråkväder ändå så. Under veckan är det tandläkarbesök för dottern och utvecklingssamtal för sonen. Det går i ett nu alltså, men dagarna går ju fort och varmare blir det. Snart är det ju påsk också! Jag har lite grejs jag brukar ställa fram, får se om jag orkar ta fram den där lådan från var den nu står i garaget. Annars får det väl räcka med lite påskris, kanske dags att fixa det nu.

Ikväll har jag inga andra foton att bjuda på än Tusse. Ni vet väl att ni kan klicka för större bild!? Nästan så ni kan borra in näsan i fluffet…


Tusse, the one and only


Tusse tuppkam

5 thoughts on “Vardagligt

  1. Här är det också full speta så gott som dagarna i ända nu. Det där renoveringsobjektet tar MYCKET tid – vi har varit dit varje dag i 1½ vecka nu, och det lär fortsätta så åtminstone fram till helgen. Nästa vecka ska vi ta det lite lugnare, för att sen speeda upp tempot över påskhelgen igen. :-)

    Jag använder inte Instagram, så jag tror jag hoppar över den där utmaningen. Fast i och för sej skulle jag ju kunna göra en bloggvariant av den… Vardagsfoton är ju trots allt kul!! :-) Får se om det hinns med!!!

    Ha en fin dag! :-)

Comments are closed.