I city med kidsen

Idag har vi varit i city och strosat runt i affärer. Kidsen behövde byxor och annat. Härligt väder och efter ett gäng timmar, och en fika, var vi klara. Skönt för dem att få lite nytt att ha på sig nu när värmen är på gång. Det blev inget till mig själv idag, bara kidsen som fick shoppa denna gång.

Hemma åt vi egengjord pizza, eller njaa ni vet sånt där färdigt kit man kan köpa och så slänger man på det man gillar. Idag blev det räkor och champinjoner. En god engelsk ale till det tog jag och sen blev jag så trött.

Nu ska vi mysa i soffan och heja på Gladiatorerna. Det är sånt där som kan vara lite kul att slötitta på, lite muskler och adrenalin…hehe

Tog en sån fin bild på Sotis där sonen syns i bakgrunden, man får passa på när det är bra ljus och när man får ett sånt bra tillfälle.


Pssst!


Sotis den store


Sotis…du har något mellan gaddarna

5 thoughts on “I city med kidsen

  1. Det är så med växande barn:-) Vår och höst är det dags att fylla på garderoben på skor och kläder. Själv fyndade jag två blusar på Lindex häromdagen. Känns alltid kul att köpa lite vårnytt!

    Här råder tystnad i boet denna lördagskväll. Bara jag och glassen och datorn:-) Skönt även om en viss oro alltid smyger sig på när tonåringarna är ute på vift om nätterna. Det blir en lång natt med väntan innan man hör nyckeln i låset och kan somna in…:-)

    Önskar dig en fortsatt skön helg!

    Kram Cecce

    1. Ja växande och mycket bestämda vad man kan ha på sig och inte, men så är man ju själv med så inget konstigt. Skönt att ro om sig själv för en stund, men förstår oron :)

Comments are closed.