Premiär hemifrån

Idag var det första gången jag jobbade hemifrån. Taggad vaknade jag 6.45, gjorde en kopp te och flexade in kl 7.00.
Skrev en stund och fick besök av Sotis som gärna ville lägga sig över tangentbordet,  så jag släppte ut han.

image

Vid lunch kom Tusse och tittade nyfiket in genom köksfönstret,  och ville gärna smaka lite efter att jag släppte in han.

image

Så hur gick det att jobba då. Fantastiskt bra! Jag lånade sonens skrivbordsstol, kudde i svanken och en barnpall under fötterna. Där satt jag tills det var dags att sträcka på kroppen lite. Det fungerar inte att bara sitta ner hela tiden,  då blir jag tokig. Samma på jobbet,  man måste resa sig då och då för hjärta och kärls skull.

Men jag kan säga att det är intensivt och jag fick en hel del gjort. Det gick så bra så att det här vill jag verkligen fortsätta med, en gång i veckan, lätt.

image

One thought on “Premiär hemifrån

  1. Det låter faktiskt hur skönt som helst att inte behöva stressa och stimma en massa på morgonen innan man ens har kommit iväg till jobbet!! :-) Och effektivt verkar det ju också vara! Så om du trivs med detta blir det ju win-win för både dej och din arbetsgivare. :-)

Comments are closed.