Muskulära blåsippor

Intressant rubrik,… Ibland är ju inte fantasin på topp riktigt. Men jag var ju till doktorn idag och hon trodde nog att min värk var muskulär så jag skall få gå till en sjukgymnast i första hand så får vi se om det hjälper. Hon tyckte också att jag kunde fortsätta ta Ipren, fast mer regelbundet när jag har ont. Hon kommer följa mig hos sjukgymnasten, och ifall det inte hjälper så går vi vidare med röntgen till exempel. Smärtan finns där hela tiden, mer eller mindre. Ibland är den riktigt jävlig så jag blir alldeles matt.

I skogen finns det blåsippor! Så himla söta och fotovänliga. Fast jag blev inte helt nöjd med fotona denna gång så det blir bara en att visa idag.

 

5 thoughts on “Muskulära blåsippor

  1. Om det är muskulärt så borde ju en duktig massör kunna knåda bort iallafall en del av det onda!? Maken hade problem med muskelfästen i ländryggen för några år sen, och massage hjälpte bra mot det.

  2. Jag vet hur det är att ha ont i ryggen, har väl haft det i tio års tid nu. Ibland bättre, ibland överjävligt. Men konstigt nog så lär man sig leva med det…
    Hoppas du får fason på din i alla fall. Medicinsk yoga är jättebra, testa det om du har möjlighet.
    Kram

Comments are closed.