En doft av grillat

Åh, härliga fredag! Ingen jobbhelg, bara ledig. Kommer hem till doft av grillat och får ett glas vin i handen. Bara sätta sig och slappa i solen i väntan på god mat. Wanted Zin är riktigt god, ni måste prova.

Basilikan växer så det knakar som jag fick av syrran. Jag undrar när det är dags att plantera om den, inte än kanske. Jag går och flyttar runt på dem i jakt på sol. De fick stå ute på altan en stund ikväll, men nu fick de flytta in igen. Vill ju inte ta kol på dem liksom.

Innan solen gick ner helt hann jag och dottern spela kubb. Kylan kryper in i skinnet när solen är på väg ner men vi spelade klart i alla fall.

Hur som helst. Jag önskar alla en finfin fredag!

3 thoughts on “En doft av grillat

  1. Här såg fredagskvällen exakt lika dan ut som alla andra kvällar den här veckan: Arbete vid renoveringsobjektet! Och nu lär det gå i hundra där hela helgen också, så det blir nog ingen egentlig rast och vila förrän typ på måndag förmiddag!? :-)

    Önskar dej en jätteskön ledig helg!!!

Comments are closed.