Omtanke

Så himla söta ungar vi har. Dottern köper rosor till oss och sonen hjälper till i trädgården när ryggen värker. Den här helgen har jag fått tvinga mig själv till att vila emellanåt. Det behövs inte lång stund förrän ryggen värker. Jag vet inte vad som hänt, det brukar inte hålla i så här länge.

Men en hel del gamla blommor och blad har försvunnit från rabatterna nu. Jag lyckades även ta tag i att putsa altanglasen, på den ena sidan i alla fall. Vi har premiärgrillat i helgen, gottgott! Mannen har fixat en massa med bilen, så även den har fått vårpiff.

Likaså har jag bytt tema på bloggen, lite nytt och fräscht även här tyckte jag kunde vara kul. Hoppas ni alla har haft en fin vårhelg och ställt om alla klockor till sommartid! Äntligen va?!

2 thoughts on “Omtanke

  1. Vilken FIN rosbukett!!! :-)

    Men supertrist att din rygg inte har blivit bra igen. :-( Har du varit hos naprapaten???

    Kram-kram!!! :-)

Comments are closed.