Coola sneakers

Nu när det är sommartid och vinterskorna städas bort kan det vara trevligt med ett par nya skor fötterna. Dottern har valt ett par coola Converse. Likaså sonen valde ett par enkla vita Converse. Själv är jag rätt nöjd än så länge med mina sneakers av Ed Hardy, supersköna och fortfarande ganska så vita faktiskt. Ed Hardy har många häftiga sneakers att välja bland. Likaså Adidas. Nu blev det plötsligt lite svårt att välja. Kidsen vill ha sina och jag vill ha båda dessa! Oj, dessa val!

Adidas & Ed Hardy

Converse All Star

3 thoughts on “Coola sneakers

  1. Spanar också efter ett par nya sköna sneakers till våren. Tyvärr är jag och vita skor inte kompatibla, jag fattar inte hur man lyckas hålla dom ens någelunda fräscha!
    De från Ed Hardy var mina favoriter.

    Sv: Tack så mycket (: Va underbart att kunna inspirera! Hoppas du tar fram papper och pennor snart igen. Själv är jag sugen på att göra en liknande mood board som du. Riktigt snyggt.

Comments are closed.