Basilika

Syrran var så rar och tog med sig basilika som hon odlar hemma. Själv har jag inte fått ner några fröer än, men nu när jag ser att det faktiskt växer,  och ganska fort också, så vill jag odla mer!

Just nu sitter jag ute i solen efter att ha rensat i rabatterna. Tonårssonen var snäll och hjälpte mig när min rygg protesterade.

Det är en massa fågelkvitter och sommartid har vi också fått. Äntligen!

image

image

5 thoughts on “Basilika

  1. Jaa…Visst är det ljuvligt nu & så fin liten Basilika :)
    Skönt att du fått hjälp av Tonårssonen – snällt av honom när din rygg är dålig.

    /Kram från mig goaste vårsolen & hoppas ryggen bättrar sig!

  2. Basilika har jag funderat på att testa att odla själv. Men än har jag inte ens blivit färdig till att köpa några frön… Fast man kan ju egentligen lika gärna köpa en planta från grönsaksavdelningen på Ica tex, och se om man lyckas få den att både överleva och växa vidare! Hur som helst så är ju färsk basilika nånting helt annat än torkad på burk. :-)

Comments are closed.