Den starka vårsolen

Ojoj, vad dagarna går. De bara flyger förbi precis som vårvinden som biter i örsnibbarna om mössan glömts bort. Jag har varit iväg på tjänsteärende, två givande intressanta dagar i Frösundavik som handlade om diagnoskodning. Inte helt lätt kan jag säga, men det var lärorikt och nyttigt att vara där. Toppenfint väder hade vi och god mat avnjöts.

Kom hem i fredags vilket var riktigt skönt, hela helgen framför sig. Då var det regnrusk jag möttes av när jag klev av tåget, men sedan sken vårsolen hela helgen, och även den gick förbi snabbt. Har fått en del gjort hemma som rensat en av alla rabatter, städat huset och lyckats få till ett fotokollage i sovrummet. Det senare kommer jag visa i nästa inlägg.

Idag tog vi en lång promenad runt sjön, och fångade en häst och en lada på bild. Fast egentligen fotade jag mer än så men det mesta åkte i papperskorgen. Är inte helt nöjd med fotot på hästens öga, ur fokus och solens ljus ligger på från vänster. Svårt med solljuset ibland tycker jag.

Hoppas ni har haft en finfin helg vänner!

One thought on “Den starka vårsolen

Comments are closed.