En helg i Stockholm

Hemma från en händelserik helg i Stockholm. Melodifestivalens genrep var som alltid kul att få se. I år hade vi ju ståplats, vilket inte var en höjdare. Vid sidan om scenen var ett litet golv knappa metern upp från golvet där alla stolar står. När man sedan stod där kändes det helskumt, kände mig som en ko i ett bås, och precis ovanför var skärmen. Så antingen nackspärr eller att stirra på artisterna från sidan ett gäng timmar gjorde att vi gick och satte oss istället. Fanns massa platser att välja på. Det hade nog varit bättre om golvet var högre upp.

På raden nedanför oss satt två småtjejer och viftade glatt med sina lysstavar, stavarna kastades hit och dit i luften och de var nära att träffa mannen i huvudet många gånger. Ville ta en bild och precis då stack mannen fram huvudet lite närmare,…boink! där satt den..hahaha. De var så söta tjejerna och diggade verkligen musiken. Ena tjejen är på bild lite längre ner och håller lysstaven spikrakt uppåt.

 

Hur som helst, skoj var det och dottern hade tur och vann både Santa Maria-lådor och ett presentkort på 200 kr hos ELON. Båda på nr 2, så det är väl hennes turnummer då. Men det blev även lite chokladkakor och annat smått och gott. Missade dock chokladbollarna!

På lördagen var vi hos vänner och fick äta plankstek och såg på finalen på TV. Vi höll på Ace Wilder, eller Alcazar,..men det blev ju Sanna Nielsen med två ynka poängs ledning. Visst hon gör den bra, men man går ju inte igång på den som med de andra två.

 

På lördagen åkte jag och vänninan till Skärholmens galleria. Strosade lite för oss själva utan män och kids. Såg en massa fina kläder, men det blev mest ögongodis och inte så mycket som följde med hem mer än en tröja eller två.

På söndagen hälsade vi även på farmor och farfar som bjöd på plockmat, samt syrran med familj som bjöd på äppelpaj. Nu har jag packat upp och det är dags att krama kudde. Hoppas ni har haft en härlig varm vårhelg! Tror nog att några av er minsann också var på genrep, och till och med finalen!

 

 

5 thoughts on “En helg i Stockholm

  1. Jag håller med dig. Sannas låt är ingen man går igång på och jag tycker den var bättre live än på tv och radio. Jag hejade på Ace Wilder.
    Jag tänkte på dig när jag gick på HM Home :)

  2. Vilken härlig helg! Håller med, men går inte igång lika mycket på den låten… men jag tyckte den var vacker och Sanna gjorde den bra :)

    Ha en fin dag!

    kram kram Malin

Comments are closed.