I det lilla rummet

Jag tänkte visa er lite från dotterns rum som uppdaterats med lite nytt sedan hennes födelsedag, men även annat är ju med på bild. Det är svårt att visa helheten av hennes lilla rum. Men jag gillar ju detaljer, gör ni?

 

Jo det syns väl att jag gillar H&M Home och det gör ju dottern med, och ändrar hon smak så använder jag gärna dessa söta sköna bäddset och kuddar istället för henne. Nedan ser ni en hållare för läsplatta, ingen aning vad det kallas, en smart lång arm man spänner fast och sätter plattan i för att slippa ha den ligga i knät t.ex. Passar alla 10″ skärmar.

Även en lampa från Lagerhaus har jag zoomat in, skulle vilja ha den prickiga som finns där också. Det är så himla fint när flera lampor hänger på samma stället, något som jag upptäckt verkar vara poppis. Även att blanda in pompoms, och någon dag tänkte jag pyssla ihop några sådana med dottern. Hon älskar ju att pyssla.

Och lite längre ner en lampa med isbitar i som ändrar färger, och en klädställning med ett gäng kläder. Så nu fick ni lite inspiration hoppas jag. Själv är jag tokig i att titta på inredningsfoton och fastnar ju lätt på Pinterest, och på bloggar som visar mycket sånt.

One thought on “I det lilla rummet

Comments are closed.