Myshelg och lite jobb

En härlig helg är förbi. Jobb i lördags men efteråt tog jag och dottern en liten shoppingrunda i city och gallerian. Hon ville spendera lite utav sina pengar hon tjänat ihop när hon var kattvakt åt grannen. Hon hittade en del som hon var ute efter. Både handväska, plånbok och en sån där populär baseballjacka/tröja. Nöjd kid och mamsen hittade inget speciellt. Köpte ett gäng strumpor bara.

Efter det blev det mellomys hos grannen som vi inte träffat på ett tag. Bidragen denna delfinal var inte så jätteroliga. Ser fram emot andra chansen nu, skulle gärna vilja se Outrigger gå vidare till final.

Idag tog vi en promenad, heeela familjen, vilket inte händer alltför ofta. Riktigt skönt var det ute. Vi fick rosiga kinder och bänkade oss i soffan framför OS för att heja på Sverige vs Canada i ishockey. Dock blev det silver, men det är inte så illa det heller!

Nu ska jag börja med middagen, det blir biff med bambuskott idag.

3 thoughts on “Myshelg och lite jobb

    1. Ja, matchen blev inte så jättespännande direkt.
      Recept på biff med bambuskott finns det många av på nätet. Jag brukar följa ett från tasteline. Och ett tips är att möra köttet över natten, men två timmar duger också för att få ett mört kött. Då ligger det i vatten, maizena och ingefära.

Comments are closed.