Ett minne blott

Nu är snön snart ett minne blott. De här fotona tog jag för ett par veckor sedan. Jag längtar grymt mycket till våren nu. Det har ju töat och snöat om vart annat ett tag, blandat med regn. Regnet välkomnas, det är mysigt med regn fast i måttliga mängder.

Vill inte använda min vinterjacka en endaste dag till. Provade skinnjackan förut när jag skulle shoppa i city,..inte galleria alltså, och blåste det lilla minsta så frös jag. Men snart, snaaart, och med en varm sjal runt och ett par vantar så kan jag snart hänga in vinterjackan långt in i garderoben.

4 thoughts on “Ett minne blott

 1. Ja fy sjutton! I morse vaknade man med tomten täckt av snö igen – gaaah! Vill inte ha mer nu, vill bara ha grönt grönt och mer grönt.

  Men det kommer väl, som vanligt :D

 2. Jag håller med… vill hänga in jackan och inte ta ut den på länge :D Idag kändes det som vår när jag gick hem… lite tidigt kanske och jag vågar inte riktigt hoppas än… men snart!

  kram kram Malin

 3. Ja, nu ska det väl faktiskt inte dröja så-å-å-å länge till tills man kan få plocka fram en lite nättare jacka ur gadroben!? Jag längtar också!!! :-)

  Trevligt nog har den allra tjockaste jackan (+ termobyxorna…) inte behövt komma fram alls den här vintern.

  Idag får det dock gärna vara kallt kring hockeyrinken i Sotji – och särsklit i huvudet på grabbarna i Tre Kronor!!! Hoppas-hoppas-hoppas att de kan ge kanadensarna en verklig fajt om den ädlaste av OS-medaljerna!!! 8-D

Comments are closed.