Covered in snow och Mello

Sitter nu framför skärmen efter en lång dag på jobbet, minst sagt annorlunda med försenade doktorer och it-tekniker som byter datorer. Det blev lite plusflex idag kan jag säga. Välbehövligt. Efter jobbet blev det en sväng till Willys för att inhandla lite festivalgott. Att komma därifrån var inte så lätt, vår bil som vi fått tillbaka från verkstaden gör fortfarande som den vill. Så där fick jag stå och bolma ut svart dieselrök x antal gånger innan jag arg som ett bi gasar därifrån.

Kom hem till familjen och en vän som är på besök. Snällaste vännen bjöd oss på Coco Thai, mums! Efter det blev det häng i soffan framför Mello såklart! Fixade till lite toast med getost på som jag blev tipsad om hos en bloggare. Mello är alltid kul tycker vi, förutom tonåringen som börjar tröttna liiite, det beror på helt enkelt. Vinnarna ikväll var bra tycker jag, Yohio är ju Yohio med gudarösten och Ellen B, wow tillbaka i tiden med rysningar av välbehag.

Snötäckt kål, utanför dörren i krukan. Nu ska jag täcka över mig själv, med ett täcke. Ses imorrn finingar!

One thought on “Covered in snow och Mello

Comments are closed.