Snöigt vilddjur

Inte vilddjur kanske, men Tusse påminner onekligen om en stor lokatt med instinkten i vitögat. Han ser ut som en sibirisk katt i sin vinterpäls. Inte klokt vilken skillnad från när han var ungkatt. Via länken kan ni se honom utan denna vintriga lejonman, men även den stora filten han släpade mellan vardagsrum och kök som liten.

Den här snöyran som är i landet nu gör katterna rätt så busiga måste jag säga. Sotis är ju som han är, men med en busig Tusse i hälarna som helt sonika flyger på honom bakifrån ute i snön kaaaanske kan få honom på lite bättre humör. Eller inte.

Fast jag tycker nog det såg ut som att det livade upp stämningen yttepytte. Ett tag såg det ut som om de faktiskt hade roligt ihop. Nedan ser ni Tusse ute i snöyran. Han lekte med snön vilket jag fångade på film, men det är ju stört omöjligt att kunna publicera den. Får det inte att fungera.

Nu drar jag iväg på extrajobb. Det lär gå sakta på motorvägen.

3 thoughts on “Snöigt vilddjur

Comments are closed.