Tusse tovboll och brus

Tusse, katten med många namn. Tusse trasselsudd, Buse (det får även Sotis heta), Tussebuse m.m. Ikväll får han ett nytt namn. Tusse tovboll. Han har fått så mycket vinterpäls runt huvudet så det även bildats ordentliga tovor bakom öronen. Såna som han lätt får i armhålorna. Säger man armhålor om en katt?…

Tur jag har ordentliga verktyg till dessa, som en tovutredare och en karda. Har skrivit om den tidigare som ni ser via länkningen. Fast tovutredaren är inte i bild. Jaja, hur som helst så tyckte han nog att det var skönt att bli av med tovan.

I helgen passade jag på att fånga honom med kameran när han låg i mannens famn. Kolla in Busen, inte konstigt att det blir tovigt ibland. Leksaksmusen är den som hör till leksaksställningen, den har har lossnat efter intensivt jagande och klösande.

Ja, och som alltid sviker ljuset mig på helgerna och det är mulet och murrigt mitt på dagen, och med autoläget rörelse inställt på kameran blir det brus så det bara skriker om det. Jag fattar inte hur jag ska göra, det går ju inte att ändra ISO i det läget.

2 thoughts on “Tusse tovboll och brus

Comments are closed.