Godmorgon vinterland!

Tisdag it is, skönt att måndagen är avklarad. Tänkte att ni skulle få se lite vinterbilder jag tog i helgen. Det snöade typ hela helgen, mulet var det också. Sen kom måndagen och då sitter jag på kontoret med strålande solsken utanför fönstret så snön glittrar. Hur som…dessa tog jag i helgen. Vintervitt och vackert även fast det är visset, mulet och kallt.

I helgen såg vi filmen ”Frost” och jag visste inte så mycket mer om filmen än att det var en talande snögubbe med. Disney är disney och det var lite väl mycket sång för vår smak. Men både snögubben Olaf och renen Sven gjorde den sevärd i alla fall.

2 thoughts on “Godmorgon vinterland!

  1. Här har det varit mulet i flera veckor i sträck – känns det iallafall som… Så inga foton med snö och sol för min del heller – ifall det kan vara till tröst!? :-) Dessutom har det varit så blåsigt på sistone att man inte har velat gå ut för det… Även om termometern inte visar nån extrem kyla, så känns det ju mycket värre just på grund av blåsten. IRK!!! Kan det inte ta och bli VÅR istället – NU!?! <:-)

Comments are closed.