Åh jag minns

Släppte ut katten i morse. Blött, lite regn och ruggigt med 5 plusgrader. Kan ju inte låta bli att längta till ett varmare land när vintern ser ut som den gör nu. Vi kan inte åka pulka eller skidor, ej heller sola och bada.

Tänk när jag var i 20-års åldern och åkte med syrran och två vänner till det turkosa vattnet i Cypern. Oj, vilka tider och vad spännande och kul det var. Vi har varit i både Ayia Napa och Fig Tree Bay. Ni kan läsa fakta om Cypern via länk på en bra sida om man gillar att resa. Och om någon varit i Cypern så minns ni säkert de gigantiskt höga trottoarkanterna. Jo minsann, det blev ju jag varse om när jag lite snyggt trampade snett och vrickade foten dagen innan vi skulle ut på båtutflykt. Det gjorde djävulskt ont men ut på båttripp kom vi i alla fall, snälla vänner hjälpte mig fram.

Innan barnen kom åkte jag och mannen till Barbados, vi slog på stort och det var alldeles fantastiskt kul. Dyrt att leva men så otroligt fint. Sen kom barnen och det blev ett långt uppehåll på resandet utomlands. Men när barnen blev 9 och 7 år så åkte vi hela familjen till Thailand och det var ju en upplevelse om något! Att resa hela familjen, samt ihop med en annan familj vi umgås ofta med. Då bakade vi ihop det med ett litet giftermål på kapellet Arlanda och en bröllopsfotografering på Khao Lak. Därefter har det också blivit en resa till Egypten med samma gäng.

Egypten Arabia Azur

Min familj i Maya Bay

Bröllopsfotografering Khao Lak

Så lite av världen har vi fått uppleva, men jag vill ha mer. Man får ju blodad tand. Drömma är gratis förstås men jag vet att mitt/vårt resande är inte slut. För fler foton kolla in min kategori resor. Resorna från Cypern finnas enbart i fotoalbum i.r.l

3 thoughts on “Åh jag minns

Comments are closed.