Ny tagline

DeTaILs

Ikväll har jag bytt header, men inte bara det utan även en ny tagline. Ni vet, en slogan som hör till bloggens namn majamyra. Jag har länge haft ”tired parents and happy kids lives here” som tagline vilken jag egentligen gillar fortfarande.

Men med nytt år kände jag för något nytt och fräscht. Jag har ju ett litet sinne för detaljer när det kommer till,..ja lite allt möjligt faktiskt. Både vad jag ser och hör, eller ja alla sinnena är säkerligen inblandade. Och jag tror nog att många med mig känner lika. Så istället fick det bli ”It´s all about the details”. Rätt och slätt, för mycket sitter i just detaljerna, och det är precis vad det handlar om.

Source: Pinterest

5 thoughts on “Ny tagline

  1. Önskar jag hade din kunskap i detta med webbdesign och kunna ändra i header och sådant! Jag skulle behöva göra något åt min sida….hm…jag måste ta tag i detta minsann. Vill ha bilder som byts ut i hedern. Typ:-)

    Ja, du har verkligen sinne för detaljer. Tycker den nya slogan passar dig perfekt!

    Kram Cecce

  2. Det där blev ju jättebra,! Lite förnyelse blir man verkligen sugen på ibland. Snart, snart är min nya hemsida/blogg färdig och jag längtar efter att få visa upp den….
    Ha en bra dag,

Comments are closed.