Fjäderfä

Go´morron söta! Någon mer som är söt är ju detta lilla fjädefä jag lyckades fånga på bild igår. En liten blåmes fotade jag genom köksfönstret. Dags att fylla på automaten också, huset som inte syns i bild. Men några talgbollar hänger där så länge, tur nu när det plötsligt kom så mycket snö.

Just den här bilden var ju fotade lite längre ifrån, så jag har klippt för att få blåmesen lite närmare på bild. Ni minns väl att ni kan klicka för större?..

4 thoughts on “Fjäderfä

  1. Här har det inte kommit nån snö än, och på ett vis tycker jag att det är skönt och på ett annat så saknar jag det när jag ser dina fina snöfoton. Så jag väntar väl vidare på det vita – tids nog kommer det nog hit också!? :-) Har en del späck sparat i frysen sen sonen skjutit vildsvin, och det ska fram till fåglarna nu när kylan har slagit till. Ska bara fundera ut nåt lämpligt sätt att servera det på… Det är ganska små bitar, som skulle behöva hållas samman på nåt vis – och I nåt… Kanske kan svepa in det i lite finmaskigt nät!? :-)

Comments are closed.