Med tomtebloss och milleniumglas

Gokväll och god fortsättning på er! Här har vi det hur soft som helst. Förkylda dock, men vi har förstås firat in det nya året även fast vi inte åkte till Sthlm. Även om mamms och papps är förkylda så få man ju skoja till det så gott det går ändå för kidsens skull.

Det blev rostbiffsstek med potatisgratäng och kantarellsås. Slängde på en duk jag nyss beställt från H&M och med milleniumglasen blev det lite festligt. Vi hade sparade lyktor från förra året och en och annan raket lyckades vi få tag på i sista stund. Tomtebloss är kul också.

Hoppas ni haft det fint, och av det jag redan sett så verkar det så!

Gott nytt 2014!

2 thoughts on “Med tomtebloss och milleniumglas

 1. Så gottit … & så fina bilder!

  •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
  NEW YEAR ☆ 2014!

Comments are closed.