Duken

Här sitter jag och poppar Spotify i hörlurarna. Hela familjen ligger och dräller lite överallt. Mätta efter en köttgryta som fått puttra ett antal timmar. Imorgon har jag en ledig dag vilket är bra så man får lite krya-på-sig-tid.

Någon ville se duken jag pratade om i tidigare inlägg. Självklart ska jag ju visa den,..hade inte kommit så lång än. Ni får ursäkta att det är otvättat och ostruket, men jag hann fotografera den idag när ljuset behagade vara framme ett tag i alla fall. Fy, vad mulet och trist det varit. Tur att det blir ljusare för varje dag.

Duken är som sagt från H&M Home, skålen med polkagrisar i är från Ikea och milleniumglasen köpte jag för exakt 14 år sedan, när sonen var en liten plutt, så jag minns inte var jag köpt dessa.

Duk och milleniumglas

Mera duk och ljusfat

Polkagris i skål

5 thoughts on “Duken

  1. Vilken läcker duk!! Finns den kvar månne? Hm får kika in till HM Home:-)
    Hoppas du hade en fin nyårsafton!!

    God fortsättning och en önskan att du får ett bra 2014!!

    Kram Cecce

Comments are closed.