Trötta klubben

Idag sitter jag på jobbet och plötsligt inser jag att…vi tände inte ens 2:a adventsljuset igår! Ingen i familjen hade en tanke på det, förutom jag som skrev ett inlägg och önskade er trevlig 2:a advent. Men sen försvann det lika fort. Och om jag ska vara ärlig så hade jag tidsinställt det inlägget, och egentligen så hade jag skrivit 3:e advent från början…

Kom inte ihåg att tända 2:a ljuset vid middagen ikväll, ej heller när vi fikade med lussekatt och julmust efteråt, …ja inte förrän dottern hade gått och lagt sig kom jag på det. Men hon hade inte hunnit somna, så jag gick in till henne med fatet och så fick hon tända ljusen. Inte klokt, ingen ordning på mig nu för tiden.

Bilden är tagen samma dag tonåringen kom hem från DreamHack i Jönköping. Trött är ordet.

Tired teen

3 thoughts on “Trötta klubben

  1. Uuuh, vad jag känner igen den här familjen också i din beskrivning! <:-)

    Vi tände visserligen andra ljuset i söndags, men inte till frukost utan det var först vid nån fikastund längre fram på dagen som vi kom ihåg det. Och även om ljusstaken står på köksbordet så är det aldrig nån som kommer ihåg att tända ljusen nu på vardagarna heller. (Det hade ju blivit snyggare om ljusen fått brinna ner en bit så det blir olika höjd på dem, menar jag – men så som det verkar nu kommer det att vara ungefär samma höjd på alla ljusen när samtliga fyra tänds den fjärde advent. OM de tänds då, vill säga….)

    Förövrigt så är trött bara förnamnet… Särskilt känner jag mej enormt skoltrött – nästan värre nu än när jag gick på gymnasiet! 8-X

Comments are closed.