Sliter mitt hår,..men det e lugnt

Igår kväll satt jag uppe till sensent och nätshoppa på H&M. Fyllde varukorgen med ett par fina grejer, men skickade inte beställningen eftersom jag visste att jag skulle till H&M idag. Dock har vi inte Home-avdelningen hos oss (saknas enormt!), men skickade i alla fall inte iväg beställningen. Tänkte nämligen beställa idrottskläder till dottern, men hon hittade andra till bra pris på Cubus idag.

Så när jag nu skulle in och skicka iväg min beställning, efter att jag tagit bort idrottskläderna,…så ser jag att kuddfodralet jag valt är slutsålt! Why why! Aaargh, jag ville verkligen ha korpkudden jue! Men ödlehanddukarna fanns kvar och lite annat smått och gott. Men till nyår ska vi ju till Sthlm,..kanske man skulle smita in på H&M Home då! Dem kanske har korpkudden kvar där!

I övrigt så var det milslånga köer i gallerian idag. Köade säkert 45 min och kön ringlade sig nästan ända ut ur butiken. Jag menar köerna, det var ju två långa köer. Jag kan inte förstå hur det kan bli sådan hysteri, eller inte hysteri kanske men det gäller att ta det man vill ha fort och inte stå och fundera. Höll i ett par idrottsskor till dottern som det var halva reapriset på, dottern tvekar och jag ställer tillbaka dem…sedan ångrar hon sig och vill titta närmare på dem, när vi går tillbaka så är dem borta.

Hur som helst. På H&M fann dottern en finstickad tröja med tryck, jag hittade en vanlig sweater och en BH. Sonen har shoppat upp hela julklappspengen men är supernöjd så det är ju bra. Blir ju lätt så om man snöar in sig på märkeskläder,…men hellre när det är realisation än till ordinarie pris då.

Korpen!

Ödlan!

Fräscha sängkläder

6 thoughts on “Sliter mitt hår,..men det e lugnt

  1. Ah, så retligt när det är slut!! Man ska tydligen inte vänta med sådant man vill ha! Inte i reatider i alla fall.
    Förstår att du vill ha Korpkudden. Jättefin:-)

    Kram Cecce

Comments are closed.