Realisation i city

I dagarna två har vi haft besök av mannens bror och svägerskan som åkt ända från Öland hit till oss. Jättetrevligt har det varit med god mat, mys i stugan och lite shopping. Fick även en jättefin döskalle av dem från Kosta Boda! Det måste vara den sötaste döskallen jag sett.

Citymood

På lördagen gjorde vi city och kollade in om det fanns något kul att hitta på rean. Jag fick en ny favoritbutik, Monki, som hade otroligt mycket fint. Fyndade lite där samt en ny plånbok. På New Yorker fann jag ett par stretchiga byxor. Det var skoj att vara i city för en gångs skull, det finns ju ett par affärer där som inte gallerian har.

Lite fynd och present

Den kvällen såg vi två filmer och bara mös i soffan. Den första var War Horse, riktigt bra. Se den! Den andra var återigen en som handlar om vita huset och presidenten och hej och hå, och till en början var den ju spännande men på slutet blev det mest fånigt. Vet inte om det var vinet eller om filmen verkligen blev fånig på slutet,..jag tror det var filmen faktiskt. Den heter White House Down, om någon är nyfiken ändå.

Har ni haft det skönt denna helg? Shoppat något kul? Imorgon blir det jobb och sen åker vi mot Stockholm för att fira nyår!

2 thoughts on “Realisation i city

 1. Hej!

  Låter som ni har haft mysiga dagar – och fler blir det säkert i Stockholm! :-)

  De där glasdödskallarna gillar faktiskt jag också – riktigt fina!! Var rädd om den, för det kan mycket väl vara en framtidens antikvitet! :-)

  Här har jag hållt mej borta från mellandagsreorna i år – har helt enkelt inte känt för att åka på några. Däremot hamnade vi ganska otippat i Ullared i lördagskväll, och det var inte alls mycket folk där då så vi traskade igenom en del av butikerna där då. Utan att handla mer än ett klister (!) som inte längre finns att köpa på Maxi här… :-)

  Hörs vi inte igen innan det nya året är här, så vill jag passa på att redan nu önska dej ett Gott Nytt Sådant!!! :-)

  Kram!!!

Comments are closed.