Nyårsstassen

Kolla vad jag ramlade över när jag slösurfade lite på IsaCouture. Jag kikar in lite då och då, det finns så mycket ögongodis där. Har handlat därifrån en gång, bland annat detta armband med en döskalle på (överst i bild), fast den jag har är grön i bandet. Skulle hemskt gärna vilja ha en svart också. Mycket snyggt och hållbart armband med en perfekt och enkel knäppning!

Efter en stunds surfande såg jag ju även denna paljettklänning. Vilken känsla att få ha en sån på sig. Skulle antagligen frysa ihjäl på självaste nyårsafton, men så snygg! Och väskan, clutchen, necessären eller what ever! Mönstret gillas!

Nej nu faller ögonlocken ner snart,…imorgon ska jag få håret färgat!

 

4 thoughts on “Nyårsstassen

  1. Nyår har jag inte ens tänkt på än – fast vi är bortbjudna på fest, så på nåt vis ska jag ju svida upp mej då. Men det får allt bli med något befintligt ur gadroben! :-) Det må-å-å-åste hållas igen på utgifterna här nu – så inga julklappar imorgon…! <:-)

    Men det blir säkert en jättefin jul ändå – och med eller utan julklappar så önskar jag dej och din familj den allra mysigaste och trevligaste och skönaste julen ever!!! :-)

    KRAM!!!

  2. Riktigt snyggt. Jag köpte den stora Aprippa/Grinolas bag för ett par veckor sedan och älskar både den och mönstret. Känns liksom lite tidlöst så jag tror inte vi kommer att tröttna på det i första taget :D

Comments are closed.