Ur fas

Söndag, fars dag-söndag. Hela helgen har jag varit osynlig på bloggen och är helt ur fas nu men så kan det bli ibland. Vi har haft främmande från Stockholm, fullt hus fullt ös medvetslös och lite tinnitus på det.

Men det var jättetrevligt att ha vänner och svärisar här på besök. Det blev lite knytis till middag igår och vi åt en fantastiskt god brakmiddag med mör marinerad ytterfile, vitlökssmör, stekta champinjoner och hasselbackspotatis, men även en riktigt god citron cheezecake. Idag har det också blivit besök hos papps med lite våfflor och fikastund.

Nu ska vi snart börja med middagen. Har hjälpt Emma få lite städat på hennes rum ikväll då det var så himla rörigt där inne. Hon kan ju få infall lite när som och möblera om själv, vilket är okej fast ibland får man vara med och styra upp det lite. Men det är ju kul, jag minns ju själv hur roligt det var att möblera om i sitt rum.

3 thoughts on “Ur fas

Comments are closed.