November och allt

Novembergrått och regnarusk kan man ju lugnt säga är det vanliga vädret för november månad i Svearike. Jag sitter här framför datorn, brasan och med musik i lurarna från serien The Vikings (längtar till torsdag) och tänker att jag borde nog gå och lägga mig för att få den där skönhetssömnen. Men det finns inget tråkigare än att gå och lägga sig när man äntligen får en stund för sig själv och resten av familjen har somnat. En lugn stund då man kan samla tankarna och bara vara.

Idag jobbade jag in lite tid på jobbet. Efter jobbet hämtade jag ut ett stort tungt paket. Emma har ju sålt ur jultidningen i år och det gick riktigt bra för henne. Hon fick ihoptjänat till en surfplatta, cupcake baker, minihögtalare och så beställde hon en almanacka också för sina egna pengar med sina idoler i.

Igår kväll slog jag in en present till William som fyller 14 snart. Halv tolv på kvällen satte jag fart med det, men ville ju inte vänta längre för med vår otur så lär han väl hitta gömstället och då är det bra om den är inslagen.

Har lite huvudbry vad jag ska göra för tårta. För tårta vill han ha,..och revbensspjäll till middag tydligen. Såg på Montazami med vänner ikväll, alltid kul, och dem gjorde ju en tårta med en massa färdiga bottnar så det blev en högre tårta lite mer american style. Kanske det skulle vara något…

Surfade lite, och kolla vilket mysigt fodral till telefonen! En sån skulle man ju kunna fixa till själv…plättlätt eller hur?..

Source: Pinterest

 

One thought on “November och allt

Comments are closed.