New feeding spot

Wow, vad glad jag blev när Emma kom hem med denna matplats till katterna! I träslöjden har hon snickrat ihop detta, en varsin plats med namn och allt. Perfekt eftersom Sotis helst inte vill se Tusse. Samt att Tusses bordsskick är katastrofalt när han liksom håvar in maten så matskålen förflyttar sig, och det gör den alltså inte nu. Perfa!

Rätt katt på rätt plats

Fast Sotis kan ju inte dricka vatten klokt utan att hälla ut halva skålen först, vilket vi inte har sett honom göra sedan vi fick hem matplatsen. Ska bli intressant och se om han slutar med det nu. Tror nog katterna blev glada också, i vilket fall som helst så äter dem ju där i alla fall. Nu är det ju så att även innan denna skapelse, så åt ju katterna ur varandras skålar och det händer nu med såklart.

Smackelismack!
(miss med skärpan, jag vet)

4 thoughts on “New feeding spot

  1. Så fint! Kanske vore nå´t för våra små här hemma också ;-)

    Kram N

    Japp, skorpion. Här blandar vi med vattuman, tvilling, vädur och en stenbock. . .

Comments are closed.