Molande värk och spänning

Sedan helgen har jag haft grym tandvärk. Var nyligen hos tandläkaren som sa att jag inte har några hål, men däremot en visdomstand som vill fram! Men herreguuud, siffran 40 ringer inne i mitt huvud och jag tänker jahapp nu går det utför. Varför, varför!? ska den fram NU?

Det värker i hela käken, kan inte gapa för mycket (det är ju fotboll!), ej heller skratta för mycket märkte jag. Blir helt matt av värken. Knaprar smärtstillande. Har även köpt bakteriedödande munskölj för att förebygga en inflammation.

Apropå tänder så kan Emma få ta bort tandställningen snart. Hon kommer få en pytteliten glugg mellan framtänderna, men det kommer bli superfint! Hon får bestämma själv om en månad, då vi också får se om det marginella överbettet blivit bättre.

Men nu, heja Sverige!!

Source: Pinterest

2 thoughts on “Molande värk och spänning

  1. Hoppas du har blivit av med tandvärken, för det är verkligen INTE skönt!!

    Jag hade till och från ont av mina visdomständer innan de hade kommit upp genom tandköttet, men nu märker jag aldrig av dem. Dock har de stannat i växten, och enligt min tandläkare är det inte säkert att de nånsin kommer att växa ut helt och hållet.

    Min dotter har haft tandställning i 3-4 år nu (sen hon var 16-17 år alltså), och häromdagen fick hon äntligen ta ut den. Var och visade upp sej här innan idag, och det såg så fint ut så! Hoppas Emma kommer att känna sej jättenöjd med sina tänder hon också sen! :-)

Comments are closed.