Detaljer från firandet

Ett litet sent inlägg med foton från firandet. Jag ville ju göra en tårta ala american style, alltså en stor tårta. Bakade egna bottnar som hör och häpna blev riktigt bra! Som fyllning blev det ju marsansås, mosad banan, och hallonsylt. Ett tunt lager grädde över hela tårta och sedan ett vitt marsipanlock på toppen och siffran 14 av hallon.

Hipp hipp!

En nöjd tonåring öppnade presenter och i det stora paketet fanns en golvhögtalare med iPhone-docka och Bluetooth, som han blev jätteglad åt. Stort paket och stor tårta till stor kille som är på god väg att växa om mig nu. Jag kan inte riktigt förstå att han är 14 redan. Åren går, ta vara på tiden säger jag bara!

Make a wish (Sotis dreglar)

Tanken från början var ju att ha svarta marsipanmustascher på tårtan, men det sket sig ju. Svart marsipan var slut på Ica och jag var för trött för att komma på en annan lösning. Stod och höll i svart karamellfärg, men ställde tillbaka den. Vad skulle jag göra med den. Det är nog den töntigaste tårta jag gjort, men den blev fin och riktigt god och stor! Men för att få slut på den så bjöd vi våra grannar på lite tårta. Och när vi minst anade det så slickade Tusse i sig en del också, men även Sotis fick smaka på lite grädde.

Nu är allt födelsedagsfirande över för i år! Känner mig lite smått utmattad nu så jag borde nog knyta mig.

 

3 thoughts on “Detaljer från firandet

Comments are closed.