Lite prassel och hipphipp

Jahapp, så var man 40 då. Fööööörtiiiii! Äsch, känns inte så konstigt alls, har ju förberett mig ett helt år på detta. Nädå, men det som faktiskt kändes jättekonstigt var att se siffran 40 på gratulationskort. Men skit i det, nu är jag vuxen big time, bara gilla läget och göra det bästa utav det.

Visar lite från min födelsedag igår. Slet fram en fin blus med blingbling-krage som jag inte använt tidigare. Hästen i bakgrunden är av järn och den gjorde jag i gymnasiet med någon typ av skärsvets, svetsare som man är i grund och botten,…men den kunskapen har bleknat en del sedan studenten 1993. Jag minns ett tillfälle, kan ju ha varit då när jag gjorde hästen, när jag blev så arg på läraren och kastade min svetshandskar åt helvete och sprang ut i omklädningsrummet och böla järnet, hormonstinn tonåring liksom…ojoj vilka tider.

På bild ser ni en stor glasvas jag fick av familjen med ett gäng rosor i. När dessa vissnat lär det nog bli en orkidé där i skulle jag tro. Ja, sen har det blivit lite pengar, triss, en pläd, vin, skumpa, armband och lite annat smått och gott. Blev också glatt överraskad på jobbet idag med sång, fika och en bra peng att köpa något fint för. Jättekul! Sen får jag tacka för gratulationer både här på bloggen, instagram och facebook! You spoil me! Kram!

5 thoughts on “Lite prassel och hipphipp

Comments are closed.