Fyrnollan

Idag fyller jag jämnt,…40 för att vara exakt. Känns konstigt att säga 40!..och att skriva fyra nolla! Känner mig inte som en fyrnolla direkt.

Igår fick vi ju främmande från Stockholm och jag bjöd på en riktigt god smörgåstårta med rostbiff och pepparrot i bland annat. Även knaperstekt bacon och curry i fyllningen, samt på toppen lite fransk brie! Tips tips för det var gudomligt gott. Men sen gjorde jag misstaget,…som jag alltid glömmer, att skära bort kanterna på brödet. Men struntsamma! Den tog slut i ett nafs.

Om någon nu följer mig på Instagram och såg mina kaxiga kommentarer om denna smörgåstårta, så vill jag bara informera om att det var min vän Sus! ..som skrev det där…hahaha Följer ni inte mig!? Va! Det måste ni genast göra. Klicka i menyn till höger eller sök upp majamyralindmark.

Nu inväntar jag att min pappa ska komma över, han har tydligen med sig en tårta! Och efter det lite senare, blir det bio med familjen.

5 thoughts on “Fyrnollan

  1. Hurra, hurra på din födelsedag! Välkommen i 40-klubben:-)
    Den där smörgåstårtan låter gudomligt god!!
    Såklart jag följer dig på insta!

    Kram Cecce

Comments are closed.