Tre vaser på vägg den 8:e

Tre vaser på vägg, hängvaser eller vad som. I dessa har jag nog aldrig haft något egentligen. Om man bortser från att mannen fimpat cigaretter där i en gång i tiden! Dem fick i alla fall fastna på bild idag och sitter på utsidan av väggen in till altan. Fast jag tycker dem gör sig fina utan någonting att ha i också.

Ikväll har jag läst ikapp lite bloggar, och hittills bara svenska bloggar. Ibland hamnar jag på utländska också när jag slösurfar runt i cyberrymden. Särskilt om jag är på Pinterest eller Instagram så är det lätt hänt. Jag kan ju se att jag nästan dagligdags har besökare från andra länder. Om ni läser här via google translate så lämna gärna ett spår så hittar jag till er!

Ikväll ska jag se Hollywoodfruarna, mest för att Maria Montazami är med. Men det är kul och se dem andra fruarna också.

One thought on “Tre vaser på vägg den 8:e

Comments are closed.