Det andra paketet

Jo men jag har ju beställt lite från H&M Home. Det händer ju då och då. Men det är lika bra att passa på när det är rea och jag ändå behöver byta ut uråldriga gardiner och annat.

De vita gardinerna har små diskreta transparenta fåglar i mönstret, och jag tänkte att Emma får ha dem i sitt rum. Dessa får hon direkt. Men sängkläderna med pippifåglar och mustaschkudden skulle kunna bli julklappar. Örngottet kan ju mamma få nu, jag alltså.

Det blir lite skumma beställningar, lite då och då som jag nämnde ovan. Men tyvärr har jag inte den ekonomin att jag kan tokbeställa. Skulle lätt kunna köpa på mig mer, planera till julklappar och presenter åt släkt och vänner.

Och som jag skrev i rubriken, detta var andra paketet på kort tid. Det första var så pluttigt med fingervantar, byxor och … kuddfodral… Man blir väl aldrig mättad av kuddfodral och kökshanddukar va?

Har ni någon noja på något speciellt när ni shoppar?