Morgonblom

Godmorgon! En ny dag, lill-lördag. Tänk att det är onsdag redan. Igår när jag kom hem hade jag huvudvärk, tog Alvedon,..den försvann men ploppade upp lite senare igen. Men ni ska inte tro att jag går och lägger mig för det inte,..så nu -gäääsp.

Möte på jobb idag, precis som igår, kanske träning om jag hinner på lunchen. Efter jobbet skulle en sväng till gallerian med dottern behövas. Skolfoto på torsdag minsann.

Nu tar vi tag i onsdagen vänner!

2 thoughts on “Morgonblom

  1. Hoppas du hade en fin dag och hann med allt du försatt dig!!
    Du verkar ha fullt upp i alla fall. Liksom jag:-) Tycker att tiden bara rusar iväg och att veckan knappt hinner börja innan det är fredag igen!

    Tack för den fina kommentaren. Jag älskar den jackan:-)

    Kram cecce

Comments are closed.