Söndagsregn och tröttmössa

Regn regn hela långa dagen. Men efter en lång dag utomhus på STCC igår så gör det oss absolut ingenting att sitta inne och kura idag. Långkok på spisen, sjömansbiff igen (fick aldrig smaka den förra, ett gäng tonåringar åt upp allt), vi har tänt brasa, tvättat och glor på film.

Efter att vi kom hem igår var vi väldans trötta av all frisk luft, buller och gasande från v8-or med mera. Jag och kidsen somnade till och med i bilen på vägen hem. Sen softade vi framför Körslaget, efter dotterns önskemål. Efter det såg jag och mannen på World War Z med Brad Pitt, Z står alltså för zombie och det hade jag ingen aning om innan jag började kolla på filmen. Kom som en glad, äcklig, överraskning alltså…men den var riktigt spännande.

Efter det gick vi och lade oss,…men ställde klockan på 04.00 för att gå upp och titta på UFC med Alexander Gustafsson ”mauler” som mötte världsmästaren Jon Jones live på CMORE. Vi till och med betalade för att eventuellt få se den första svensken vinna titeln i lätt tungvikt UFC. Trots bragdmatch, ingen titel, men svensk hjälte. Det här är ju mannens intresse att glo på men jag tyckte det var lite kul eftersom en svensk hade chansen att vinna, det skulle ju skrivas historia. Men det var inte riktigt lika kul att titta på, det gör bara ont i mig när det skvätter blod hit och dit. När amerikan således vunnit, stöp vi i säng kl 06.30 ungefär.

Funkia

Fläderblom