Gummistövlar

Kan ni tänka er att jag har inga gummistövlar. Även fast jag inte är ute i skogen så ofta,  och plockar svamp eller bär, så undrar jag alltid varför jag inte köper ett par gummistövlar. Så det tänker jag ändra på nu när jag faktiskt hittat två rätt så fina par.

Det finns ju skor i alla varianter och former, och dessa två var lite roliga tycker jag. Den första med serietidningskänslan är av märket Kamik. Rätt häftig tycker jag. Den andra en mer färgglad variant av märket Be Only. Be Only hade även ett par gummistövlar för kids som var coola, svart- eller rosavitrandiga med fiskar på sulkanten, och fanns upp i stl 35. I det stora hela fanns det många coola gummistövlar från Be Only, t.ex ett par med Birmingham-mönster, denim eller ett par med dubbrem för rockers.

Jag tror jag kommer välja ett par av dessa, men har lite beslutsångest, vilka skulle ni välja?

3 thoughts on “Gummistövlar

Comments are closed.