STCC up close

Ojoj, vad foton jag har redigerat och gått igenom. Igår var vi alltså iväg till Mantorp Park som ligger mellan Linköping och Mjölby för att titta på STCC-finalen. Biljetterna och VIP-kortet fick vi av mannens jobb eftersom DHL har en lång tradition av att stödja motorsport. När vi kom dit fick vi morgonfika med bulle, en ryggsäck med baguette och dricka till lunch samt kepsar.

Jag är inte så insatt i motorsporten men det är jättekul att vara på med familjen, och det blir ett avbrott i vardagen. Vi var inte där tiden ut, det mulnade på och blåste lite kallt mot slutet och kidsen hade också tröttnat. Vet inte vem som vann med andra ord, Thed Björk kanske. Prins Carl Philip Bernadotte tävlar i STCC också, såg honom dock aldrig när vi gick runt och tittade på alla bilar,..då var han tydligen på banan visade det sig när vi gick tillbaka till våra platser på läktaren. Så vi såg honom köra i alla fall. Men har vi tur så får vi se STCC nästa år också, och då ska jag vara mer insatt tror jag.

Jag tog med kameran såklart. Det är ju så himla kul att fota såna här evenemang. Jag har sagt det förut, jag gillar ju att fota detaljer så det är mycket sånt. En del från höften, andra inte. Anledningen att det blir fotat från höften ibland är ju att jag kanske inte vill ha kameran i ansiktet precis hela tiden, man vill ju suga in sig av miljön också utan att kika genom ögat på kameran. Inga fartiga foton just nu, kanske kommer i ett annat inlägg.

Har ni tittat på motorsport någon gång?

2 thoughts on “STCC up close

  1. Vad KUL!!! Coola foton du fick!!! :-D

    Jag har ju mest varit på folkrace, jag… Och på några vanliga rallyn. Rallycross har jag nog också sett, och dragracing… Men aldrig STCC! Får se om det blir av nångång… Inte så troligt, men man ska ju aldrig säga aldrig! :-) Ska dock börja med att försöka få hänga med ungdomarna nångång när de ska på drifting. Något som jag nätt och jämt har förstått vad det egentligen är för nåt! Hm… :-)

    1. Kul att du gillar mina foton!
      och apropå drifting. Det fick man tydligen se på STCC också,…just då gick vi runt och tittade på annat, men sonen satt på läktaren och stortrivdes…hehe.

Comments are closed.