Sköna stövletter

Igår efter jobbet hämtade jag ut ett par nya skor jag tänkt använda till ett speciellt tillfälle. Som till exempel Volbeatkonserten jag ska på i november. Men självklart inte enbart, utan jag använder dem annars också förstås. Ett par skor från Tom Tailor. Klacken på dessa sköna stövletter är 8 cm, så jag lär ju förhoppningsvis se nånting på konserten…haha. Inget jag kommer kunna köra bil i antar jag.

Dem passade perfekt och är sköna. Riktigt coola stövletter tycker jag.

Tom Tailor

4 thoughts on “Sköna stövletter

  1. Snygga!!

    Fast så höga klackar vågar jag mej inte ens på att försöka gå i… Det skulle nog sluta med minst en vrickad fotled – kanske två brutna!? 8-O

    Var förresten med dottern till en skoaffär igår, för hon skulle köpa gummistövlar. Valde en högskaftad tajt modell (Hunter) och tyckte att jag också borde prova ett par eftersom de var supersköna. Men det vågade jag inte! Om jag överhuvudtaget hade fått ner vaderna i den modellen så hade jag garanterat aldrig fått av mej stövlarna igen! Vilket hon själv inte lyckades så bra med, utan jag fick hjälpa till att dra lite grann! ;-) Men ha dem skulle hon, så nu antar jag att hon får använda dem i samband med att hon vet att hon har någon till hands som kan hjälpa henne att dra av dem sen!? 8-X (Eller så får hon investera i en rejäl stövelknekt också!!!)

Comments are closed.