Everyday stuff

Oj, vilken söndag. Jag började lite smått att torka en hylla i kylskåpet och sen var jag igång. Det ena efter det andra dök upp till ytan, och till slut var jag överallt i huset. Till och med i garaget,..och lekstugan. Men det behövdes,…ojoj vad rörigt det kan bli ibland.

Sen blev det middag, ugnsstekt kyckling, ris och tillbehör. Efter det en promenad med Emma, som fortfarande har nackspärr men det verkar gå åt rätt håll. Nu är jag rätt mör. Har hängt upp den sista tvätten,…träningskläder till gymmet imorgon. Måste sträcka på mig lite och få säga att fy f-n vad jag e bra!…med risk för att låta mallig men jag och kollegan lyckas träna 3 ggr/v. Inte klokt vad påverkad man blir av de där endorfinerna.

Hoppas ni andra har haft en fin helg, kanske har ni varit ute i det fina vädret? Vi hade det väldigt varmt ute idag måste jag säga, sedan har det kommit lite regn och höstiga vindar.