Pärlor till alla tillfällen

Är det något tillfälle som pärlor passar bra till så är det väl ändå 20-talstema! Jag var på en 20-talsfest en gång i tiden och som ni ser så hittade jag lite pärlor att kränga på mig. En del lånade av svärmor, andra hittade jag begagnat.

Men visst funkar det idag med. Pärlor går kanske aldrig ur tiden? Pärlhalsband är nog inget jag kommer använda till vardags, men så läste jag att pärlor fungerar till en rockig stil också, som t.ex lös skjorta med skinnjacka och ett gäng pärlhalsband på det för att bryta det glamourösa med det hårda, intressant.

På Mesenso finns det mycket vackra söt- och saltvattenspärlor för den som känner något extra för just detta. Dem berättar också mycket om pärlorna, och där finns det även svarta pärlor, eller rättare sagt tahitipärlor, riktigt fina!

Använder ni pärlor? Kanske lager av pärlor, attiraljer på kläder eller ringar? Och,…har ni varit på en 20-talsfest någon gång?

Tips! Den store Gatsby, om ni inte sett den, se den. Det ska jag! Pärlor och 20-tal liksom, vilket häftigt mode, fattar inte varför jag inte sett den tidigare.

One thought on “Pärlor till alla tillfällen

Comments are closed.