Gonatten katten

Så var måndagen avklarad! Känns alltid lite lättare då, nu är det bara resten av veckan kvar till nästa helg. Fast den kommande helgen blir det lördagsjobb för mig. Men det gör inget, lite jobb och sedan hem och förhoppningsvis njuta av finväder. Hoppas det håller i sig länge till.

Nu är det återigen så där sent och jag måste krypa till sängs. Undrar om katterna vill in snart. Tusse har börjat komma in på nätterna och sover hos oss. På morgonen är han tokgosig! Sotis morrar som vanligt, är det inte mot Tusse, så är det mot oss eller mot kattluckan.

2 thoughts on “Gonatten katten

  1. Längtar också efter helgerna :) Men jag längtade så mycket att jag gick ner i tid för några år sedan… så nu behöver jag inte längta mer! Ha en fin tisdag!

    kram kram Malin

Comments are closed.