Grillat och shoppat

Wow, den här helgen. Supernice väder! Vi har med grannens hjälp kapat ner lite mer än halva syrenhäcken. Välbehövligt men oj vad mycket ris det blev att ta rätt på efteråt. Två vändor med släp blev det, och sedan blev det lite grillning efteråt. En sväng till Ikea tog vi också och köpte lite smått. Hittade en kudde till Emma och köpte även på mig ett gäng svarta plastgalgar, 4 st för 7 kr ni vet, himla bra.

På lördagen våldsgästades vi av syrran med familj. Jättekul! Vi grillade, tog en promenad, såg film och alla barnen sov i tält på tomten hela natten! Och istället för svampplock idag, blev det en sväng till Ikea…oups igen. Men först en tur i gallerian, skor till barnen, lunch på Ikea och lyckades plocka på mig en påse till där inne. Man hittar då alltid någonting där. T.ex två tvättkorgar, frukostskålar och två lila filtar.

Visar när jag och syrran nästan röker ihjäl grönsakerna på grillen, men gott blev det! Har ni grillat i helgen?

3 thoughts on “Grillat och shoppat

  1. Å jäklar vad gott det ser ut! Har inte blivit så mycket grill här i år faktiskt, men däremot mycket utomhusmiddagar. Det funkar ju fortfarande faktiskt, fast det är september.

    Ljuvliga bilder och snygg rök ;D

Comments are closed.