LAN och MYS

Åh, fredag sköna fredag. Det känns riktigt nice med fredag, även fast jag i och för sig ska upp och jobba imorgon. Fyra timmar går fort förstås och efteråt tänkte jag kika in i Gallerian en sväng.

Ikväll är det LAN hemma hos oss. Ett gäng tonåringar sitter på vår altan med varsin dator och tillbehör. Oj, dem måste frysa tänker ni…jaaa det trodde jag med. Men än så länge är det varmt där ute eftersom vi har en sån där gasolvärmare, plus att deras datorer antagligen ger ifrån sig lite värme. Vi får se hur det här slutar, och när det slutar…

Vi andra trötta ska glo på Idol och mumsa på lite chips. Känner mig dock mätt på tacosen än, men lite går ju ner.

2 thoughts on “LAN och MYS

  1. Här sitter vi och tittar på Skavlan och Idol blandat:) Kram Nilla
    ps. jag vet inte heller hur man gör med Pinterestbilder, de försvinner efter ett tag.

Comments are closed.