Fluffy fluff

Idag är det lördag och jag är hemma från extrajobb. Mannen står vid spisen och jag sitter och slappar lite med ett glas rött.

Hann gräva upp den där daliaknölen ur jorden idag. Så nu får jag inte glömma bort att plantera den igen till våren. Hade tänkt flytta på lite japanskt gräs också,..men det går ju inte eftersom den är mitt i blomning. Får ta det till våren då.

Kolla in charmtrollet, fluffy fluff, Tusse Trasselsudd. Han ser så vild ut på håll. De två nedersta fotona är från i somras. Myshäng under solstolen. Han är så gosig nu så det är inte klokt. Han är ju en utomhuskatt, kommer in och äter och går ut igen typ, men nu när det börjat bli kyligare så sover han ofta inne hela natten. Dem mornarna,…gos på hög nivå och det ska gnidas mungipor och inte kan han vara still. Han vet inte var han ska ta vägen.

3 thoughts on “Fluffy fluff

Comments are closed.