Ryggont och resande fot

Jahapp. Igår morse så fick jag något i halsen och därefter en hostattack. Efter det fick jag ordentligt ont i ryggen. Min rygg/svank har en förmåga att krångla när jag nyser eller hostar. Sa jag att jag börjat styrketräna?…hm, jo och det måste jag fortsätta med märker jag. En riktig klenfis är jag!

Så efter att ha gått omkring som en ung pensionär på jobbet igår, lite massage hemma på kvällskvisten och en sovit dåligt på natten så stannade jag hemma från jobbet idag. Har tagit Ipren men det känns fortfarande.

Hur som helst, vi är ju bortbjudna till Stockholm och åker snart. Rätt skönt, då kan jag bli lite omhändertagen där,..hehe… Katterna får bli ompysslade av grannen.

Önskar alla en trevlig helg!!

5 thoughts on “Ryggont och resande fot

 1. Rekommenderar verkligen styrketräning.. Min rygg pajade förra hösten och styrketräningen gjorde så att jag kunde röra mig igen.

  1. Ja, jag känner verkligen att jag behöver det nu också :)
   Kul att du lämnade lite avtryck här hos mig! Välkommen tillbaka!

 2. Aj då….låter inget vidare. Med ryggen alltså. Dras också med ryggbesvär men ska till doktorn i nästa vecka och hoppas de vet hur jag ska få bukt med det:-)

  Ha en riktigt härlig tur i Stockholm! Hoppas du får det mysigt!!

  Kram Cecce

Comments are closed.